Răsfăț și revitalizare

Terapii de wellness

Descoperă o experiență de wellness completă, concentrată pe echilibrul și revitalizarea ta. Beneficiază de tratamente personalizate și servicii ce îți purifică corpul, îți relaxează mintea și îți încarcă bateriile cu energie pozitivă.

Masaje

Aromatherapy

240 lei – 60 min / 330 lei – 90 min

Masajul folosește tehnici care încurajează o stare profundă de relaxare și calm. Se concentrează asupra sistemului nervos și urmărește reducerea stresului emoțional. Terapeuții noștri combină cele mai bune uleiuri esențiale care hidratează în profunzime și purifică pielea, în timp ce aromele creează relaxare şi reînnoiesc energia.

Deep Tissue

240 lei – 60 min / 330 lei – 90 min

Masajul Deep Tissue este o terapie care se concentrează pe realinierea straturilor mușchilor și a țesutului conjunctiv, acționând în profunzime asupra musculaturii, fasciei și tendoanelor. Este de ajutor pentru zonele tensionate și contractate cronic, precum gâtul înțepenit, senzația de apăsare în zona lombară și umerii dureroși.

Anticelulitic

240 lei – 60 min/ 330 lei – 90 min

Ameliorează aspectul neplăcut al celulitei și lucrează cu zonele încăpățânate ale corpului care necesită o atenție specială. Uleiul esențial aplicat în timpul masajului conține un amestec activ ce stimulează eliminarea toxinelor și tonifierea pielii, în timp ce tehnica specifică de masaj ajută la spargerea țesutului adipos și redarea conturului. Este ideal pentru un program de detoxifiere.

Hot Stone

240 lei – 60 min / 330 lei – 90 min

Pietrele vulcanice balineze sunt încălzite în ulei organic și sunt masate pe corp, într-o armonie perfectă. Detensionează mușchii încordați și elimină tensiunea cu un efect calmant. Hidratează pielea, stimulează regenerarea si echilibrează Chi-ul (fluxul intern de energie vitală).

Pregnancy

240 lei – 60 min / 330 lei – 90 min

Masajul prenatal este una dintre cele mai eficiente metode pentru a oferi vitalitate și confort în timpul sarcinii. A fost conceput pentru a destinde corpul și pentru a face față schimbărilor hormonale, fizice și emoționale. În plus, masajul prenatal este recomandat pentru ca viitoarele mămici să ducă sarcina la bun sfârșit cu ușurință și să se bucure de ea și, totodată, este esențial și pentru a facilita nașterea.

Adds - on

Feet Reflexology

110 lei – 30 min

O artă de vindecare tradițională, care stimulează punctele de presiune aflate pe talpa piciorului. Îmbunătățește circulația, reduce stresul și ameliorează problemele de sănătate.

Body Scrub

120 lei – 30 min

Exfoliere prin mișcări circulare și longitudinale pe tot corpul, pentru a îndepărta celulele moarte, în timp ce extractele naturale de salvie, mușețel și rozmarin calmează, refac și revitalizează pielea.

Tratamente faciale

Obagi Acnee Express

375 lei

Exfoliere prin mișcări circulare și longitudinale pe tot corpul pentru a îndepărta celulele moarte, în timp ce extractele naturale de salvie, mușețel și rozmarin calmează, refac și revitalizează pielea.

Obagi Age Defining

500 lei

Tratament special creat pentru reducerea liniilor fine și a ridurilor, îmbunătățind laxitatea pielii. Este perfect pentru tenul matur, rezultatul fiind o piele revigorată și hidratată.

Obagi Antioxidant Field Force

500 lei

Tratament personalizat cu efect de exfoliere și revitalizare a tenului. Este perfect pentru tenul expus la soare sau la alți agenți oxidanți. Reprezintă primul pas în restabilirea barierei naturale de protecție a tenului.

Obagi Blue Peel Radiance

750 lei

Un peeling superficial unic, care combină acidul salicilic, lactic și glicolic pentru a exfolia, retexturiza și hidrata pielea. Rezultatul este o piele radiantă ca un briliant.

CO2 Lift Treatment

320 lei

Tratament facial ce se bazează pe aplicarea unei măști cu CO2. Are ca efect îmbunătățirea rapidă a hidratării pielii, impulsionează circulația sanguină și accelerează vindecarea rănilor, a rozaceei sau a diverselor cicatrici rezultate în urma tratamentelor faciale invazive.

Terapii speciale

Explorează terapii specializate, cum ar fi craniosacrala, pentru a elibera tensiunea și a restabili echilibrul minte-corp. Optează pentru o experiență personalizată, care îți oferă o relaxare profundă și o revigorare totală.

Terapia craniosacrală

240 lei

Îmbunătățește funcția nervoasă și calitatea vieții. Este o terapie complementară blândă, non-invazivă, care se lucrează la nivelul fasciei (a țesutului conjunctiv) încurajează auto corecția sistemului craniosacral. Scapă de stres și îmbunătățește-ți somnul.

Kinetoterapie

Coming soon

Abordează corpul uman în ansamblul său, tratează mai multe sisteme, precum cel musculoscheletal, visceral și activează mecanismele neuromusculare, neurovasculare și neuroendocrine, ajutând astfel la refacerea fiziologiei. Metodele de tratament sunt non-invazive, nedureroase si produc o eliberare a restrictiilor din organism, astfel incat corpul sa-si recapete mobilitatea.

Saună

Experimentează o relaxare profundă și o purificare revigorantă în sauna noastră de lux. Ia-ți timpul să scapi de stres și să-ți revigorezi corpul într-o atmosferă plină de căldură și liniște.

Coming soon

Nume serviciu mai lung si detaliat ( detalii serviciu )

220 lei

Nume serviciu mediu

220 lei / 2 ședințe

Nume serviciu

220 lei

Nume serviciu

220 lei

Nume serviciu

220 lei

Nume serviciu

220 lei

Nume serviciu

220 lei

Nume serviciu

220 lei

Pachete

Descoperiți Pachetele noastre exclusive, concepute să combine cele mai apreciate terapii și masaje ale noastre, oferindu-vă o călătorie holistică de binefacere și răsfăț. Alegeți pachetul care vi se potrivește și bucurați-vă de o evadare perfectă din cotidian!

Time to Relax
Aromatherapy Massage 90 min + Obagi Age Defying Facial 60 min

730 lei

Simți nevoia să te relaxezi după o perioadă plină de stres? Meriți un cadou. Pachetul combină terapii care te vor face sa uiți de stresul cotidian și să redevii tu însuți.

Time to Enjoy
Deep Tissue Massage 90 min + CO2 Lift Facial 60 min

570 lei

Bucură-te de viață, soare și relaxare. Optează pentru cele 2 terapii din acest pachet care te vor face să te relaxezi și să te simți revitalizată.

Time to Shine
Anticelulitic Massage 90 min + Obagi Blue Peel Radiance Facial 60 min

950 lei

Pachetul ideal dacă vrei să strălucești. Combină 2 dintre cele mai bune terapii ale noastre, pentru ca la final să te simți relaxată și mândră de tine.

Time to Love ( Pachet pentru cupluri )
Aromatherapy Massage 60 min + Obagi Antioxidant Filed Force Facial 60 min + Deep Tissue Massage 90 min + Feet Reflexology 30 min

1.050 lei

Îți dorești o experiență unică și relaxată alături de persoana dragă ție? Îți recomandăm aceste combinații, pentru o relaxare totală.