Termeni și condiții

1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul The Spa. Utilizarea acestui site este reglementată de următorii termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații înainte de a utiliza serviciile noastre.

Acest site aparține SC EXPRESS INDUSTRIAL SERVICE SRL, cu sediul social în str. Ruginoasa, nr. 2, sector 4, București, sub nr. J40/2499/2006, cod fiscal RO18388267, cont IBAN RO83BACX0000000904974000, deschis la Unicredit Bank.

Accesarea prezentei pagini și continuarea vizualizării acestui website reprezintă acordul dvs. de a respecta în totalitate clauzele detaliate în Termeni și Condiții, astfel stabilindu-se raporturi contractual între utilizator și SC EXPRESS INDUSTRIAL SERVICE SRL în ceea ce privește acest Site.

Prin accesarea și utilizarea site-ului, sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

De asemenea, dorim să vă atenționăm că acest Site include sau va putea utiliza la un moment dat aplicații aparținând terților, caz în care accesarea și utilizarea unei astfel de aplicații este reglementată de termenii si condițiile terțului respectiv.

2. Definiții

Site: Se referă la site-ul web www.thespa.ro;
Noi: Se referă la compania The Spa;
Utilizator: Se referă la orice persoană care accesează și utilizează site-ul.

3. Utilizarea Site-ului

Utilizatorii se angajează să utilizeze site-ul doar în scopuri legale și să nu întreprindă acțiuni care ar putea dăuna site-ului, altor utilizatori sau companiei noastre. Este interzisă transmiterea de materiale de natură ilegală, amenințătoare, defăimătoare, obscenă sau de altă natură ofensatoare.

4. Înregistrare și Conturi

Pentru a accesa anumite servicii, poate fi necesară înregistrarea unui cont pe site. Utilizatorii trebuie să furnizeze informații exacte și complete în timpul procesului de înregistrare și să mențină confidențialitatea informațiilor contului. Sunteți responsabil pentru toate activitățile care au loc sub contul dumneavoastră.

5. Rezervări și Plăți

Rezervările pentru serviciile oferite de The Spa pot fi efectuate prin intermediul site-ului. Plățile se fac în avans, folosind metodele de plată disponibile pe site. The Spa își rezervă dreptul de a modifica prețurile și disponibilitatea serviciilor în orice moment, fără notificare prealabilă.

6. Politica de Anulare

Anulările rezervărilor trebuie efectuate cu cel puțin 24 de ore înainte de ora programată pentru a primi o rambursare completă. Anulările efectuate mai târziu pot fi supuse unor taxe de anulare. Vă rugăm să consultați politica noastră de anulare pentru detalii suplimentare.

7. Carduri Cadou

Cardurile cadou achiziționate de pe site sunt valabile pentru o perioadă de 12 luni de la data achiziției și pot fi utilizate pentru orice servicii oferite de The Spa. Cardurile cadou nu sunt rambursabile și nu pot fi schimbate în bani.

8. Confidențialitate și Protecția Datelor

Prin accesarea Site-ului și/sau completarea formularelor de pe Site sau dezvăluirea datelor cu caracter personal prin orice alta metodă prevăzută pe Site, fiecare utilizator își exprimă acordul expres și neechivoc ca SC EXPRESS INDUSTRIAL SERVICE SRL să acceseze datele sale personale, să trimită email-uri utilizatorului, precum și să le stocheze și utilizeze.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC EXPRESS INDUSTRIAL SERVICE SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizează utilizatorul despre utilizator, un membru al familiei utilizatorului ori o alta persoană. Scopul colectării datelor este „reclamă, marketing și publicitate” și/sau „servicii de comunicații electronice”, precum și utilizarea datelor în vederea facturării produselor comandate.

Conform dispozițiilor art. 20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, SC EXPRESS INDUSTRIAL SERVICE SRL are obligația de a aplica măsurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, precum și împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală.

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt destinate utilizării de către SC EXPRESS INDUSTRIAL SERVICE SRL și vor fi comunicate numai partenerilor contractuali cu care există sau vor fi semnate contracte de confidențialitate pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. La încheierea operațiunilor de prelucrare a datelor in scopul de marketing si publicitate, SC EXPRESS INDUSTRIAL SERVICE SRL nu va transfera aceste date unui alt operator. Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizează numai în scopul informării lor în privința prestării serviciilor de marketing și publicitate și afișării utilizatorilor-beneficiari ai produselor și/sau serviciilor comercializate prin intermediul site-ului. SC EXPRESS INDUSTRIAL SERVICE SRL nu răspunde pentru eventuala utilizare neautorizată a datelor cu caracter personal de către partenerii săi.

Dacă unele date furnizate de utilizator către SC EXPRESS INDUSTRIAL SERVICE SRL sunt incorecte, utilizatorul se obligă să informeze imediat SC EXPRESS INDUSTRIAL SERVICE SRL.

9. Limitarea Răspunderii

The Spa nu va fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau consecvente care rezultă din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza site-ul sau serviciile noastre. În măsura permisă de lege, răspunderea noastră totală pentru orice revendicare legată de utilizarea site-ului sau a serviciilor noastre nu va depăși suma plătită de utilizator pentru serviciile respective.

The Spa nu răspunde pentru virusarea informatică a sistemului utilizatorului, pentru accesul neautorizat în propriul sistem sau în sistemul utilizatorului, pentru întreruperea conexiunii sau furnizării serviciilor de Internet, pentru utilizarea materialelor afișate de utilizator de către alte website-uri, inclusiv prin legături sau referințe.

10. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

The Spa își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Continuarea utilizării site-ului după efectuarea unor astfel de modificări constituie acceptarea termenilor și condițiilor modificate.

11. Legea Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România. Orice dispută care decurge din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi soluționată de instanțele competente din România.

12. Contact

Pentru orice întrebări sau clarificări legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon 0735 213 814